Voita 8495,00 € arvoinen Salvos-sauna pihallesi!

Voita upea Salvoksen hirsisauna kotipihallesi tuotuna ja paikalleen pystytettyna.

Salvos on Pyhännällä toimiva perheyritys, jonka lupaukseen kuuluvat tinkimättömyys laadusta ja perinteisen rakennustavan kunnioittaminen. 

Palkintona oleva Salvoksen Muorin sauna kunnioittaa näitä periaatteita. Sauna soveltuu 4-5 hengelle ja se on valmistettu massiivihirrestä.

  • 100 % löylyvalmis
  • kaikki pinnat käsitelty kertaalleen kuultavalla suoja-aineella
  • hirsi 70*170 mm
  • voit varustella ja muokata saunaa mieleiseksesi lisähintaan
  • ovh 8495 €
Lue palkinnosta lisää Salvoksen sivuilta

Katso upeat kuvat Salvoksen Muorin saunasta

Klikkaa kuvat isommaksi. Huom! Kuvissa olevat saunat lisävarustein.

Nauti saunomisesta kuivalla pihalla

Todella suuressa osassa ennen 90-lukua rakennetuissa omakotitaloissa esiintyy erilaisia salaojiin liittyviä ongelmia. Salaojat on alun perin rakennettu kehnosti tai ne jopa puuttuvat kokonaan. 

Puutteellinen salaojitus aiheuttaa mm. veden pakkautumista pihalle, perustusten halkeilua ja hilseilyä sekä sulamisvesien valumista kellariin.

Olemme apunasi salaojiin liittyvissä ongelmissa. Osallistu arvontaan oheisella lomakkeella ja tutki aihetta sen jälkeen lisää, mikäli se on talossasi ajankohtainen!

Onnea arvontaan!

Matias Turpeinen

yrittäjä

Osallistu arvontaan ja voita

Arvontaan osallistumisaika on päättynyt. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Kokemuksia Salaojaremontista

Harri Virtapohja: "Olen työhön hyvin tyytyväinen!"

Keväällä 2018 sulamisvedet aiheuttivat Harri Virtapohjan talon kellariin vesivahingon. Kuivauksen jälkeen piti selvittää, miten vahingon syntyminen uudestaan estetään. Vastauksena oli salaojaremontti, jonka Molarum toteutti. Molarum valikoitui remontin toteuttajaksi luotettavuuden sekä nopean aikataulunsa vuoksi.

VIDEO: Kalle Katajan kokemuksia Molarumista

Molarum valittiin salaojaremontin toteuttajaksi viiden tarjoajan joukosta. Katso videolta, miksi Kataja päätyi Molarumiin.

VIDEO: Katso Hirvilammien kokemuksia salaojaremontitsta

Katso Hirvilammien kokemuksia Molarumista ja mitä he ajattelevat yrityksen kanssa toimimisesta.

Pertti Ulvi: “Minulla ei ole mitään valittamista!”

Helsinkiläisen Pertti Ulvin omakotitalon ympärille toteutettiin perinteinen salaojaremontti ja sadevesijärjestelmän uusiminen keväällä 2016. Vanhan salaojituksen toimintakunto oli ajan myötä heikentynyt ja kaipasi uusimista. Uusimistyön toteuttajaksi valikoitui Molarum.

VIDEO: Pekka Rajalan kokemuksia Molarumista.

Molarum teki salaojaremontin kolmen asunnon vuonna 1988 rakennettuun rivitalokiinteistöön. Katso, millaisia kokemuksia Pekka Rajalalla on Molarumin salaojaremontista.

Tilaa maksuton omakotitalon salaojakartoitus tai pyydä tarjous

Missä kunnossa kiinteistömme salaojat ovat? Milloin ne tulisi uudistaa? Mitä salaojaremontti maksaa? Kuinka kauan remontti kestää? Pyydä edustajamme käymään paikan päällä ja saat mm. näihin kysymyksiin vastaukset välittömästi.

Tilaa kartoitus
Tilaa maksuton salaojakuvaus