Sadevesijärjestelmä Siuntio

Tilaa maksuton kartoitus

Otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kartoitus järjestetään sinulle sopivana ajankohtana eikä se sido mihinkään.

Kartoitus ei sido sinua mihinkään. Teemme kartoituksia pääasiassa Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueilla – myös paikkakunnalla Siuntio.

Sadevesijärjestelmät kuntoon osana salaojaremonttia

Molarum asentaa sadevesijärjestelmän alle viikossa myös paikkakunnalla Siuntio. Sadevesijärjestelmä ohjaa veden pois tontilta, katoilta, pihoilta ja ajoteiltä nopeasti ja ammattimaisesti.

Salaojaremontin yhteydessä on luonteva uudistaa omakotitalon sadevesijärjestelmä. Näin varmistut, että kaikki talon hulevedet (sade, salaoja, pihakaivon sadevesi) ohjautuvat asianmukaisesti kunnalliseen sadevesijärjestelmään tai erilliselle imeytysalueelle. Teemme myös yksinomaan sadevesiremontteja.


Sadevesijärjestelmä on korvaamaton

Paraskin salaojitus on hyödytön, jos sadevesijärjestelmä ei toimi kunnolla. Omakotitalon salaojitus ei riitä suojaamaan taloa, jos sadevesi pääsee lähelle taloa ja imeytymään perustuksiin.

Toimimaton omakotitalon sadevesijärjestelmä aiheuttaa samoja ongelmia kuin toimimaton salaojitus. Rakennuksen perustukset kärsivät kosteudesta. Pahimmillaan edessä on home- ja routavaurioita sekä perustusten ennenaikainen rappeutuminen.


Sadevesijärjestelmä ehkäisee lammikoiden syntyä ja istutusten pilaantumista

Sadevesijärjestelmä kuljettaa katolta ja piha-alueilta tulevat sadevedet hallitusti pois. Toimiva järjestelmä vähentää lammikoiden syntyä ja hulevesien tulvimista. Kylmän sään aikaan kulkuväylät eivät jäädy, kun sadevesi ohjautuu oikein. Järjestelmän tärkein tehtävä on sama kuin salaojituksen: estää rakennuksen kosteusvauriot.


Sadevesijärjestelmän hyödyt

 • Suojaa taloa kosteusvaurioilta
 • Suojaa pihan istutuksia ja kasvillisuutta
 • Ennaltaehkäisee jään syntyä kulkuväylille
 • Estää lammikoiden syntyäToimiiko taloni nykyinen sadevesijärjestelmä?

Seuraavan sadepäivän yhteydessä tarkista, miten sadevesi käyttäytyy talosi lähettyvillä. Etenkin sadeveden ohjautumiseen oikeaan paikkaan on syytä kiinnittää huomiota. Toimivan sadevesijärjestelmän tunnusmerkit:

 • Katolta valuva vesi ohjautuu ränneihin eikä talon vierustalle
 • Kattovesi jatkaa syöksytorvia pitkin sadevesikaivoon
 • Sadevesikaivo vetää kunnolla eikä se tulvi
 • Pihalle ei muodostu lammikkoja
 • Pintavedet valuvat poispäin talosta
 • Pintakourut ja linjakuivauskanavat eivät tulvi
 • Maapinta kallistuu 15 cm alaspäin 3 metrin matkalla talon seinästä ulospäin


Lue blogistamme

Katso kokemuksia sadevesijärjestelmien asentamisesta

Harri Virtapohja: "Olen työhön hyvin tyytyväinen!"

Keväällä 2018 sulamisvedet aiheuttivat Harri Virtapohjan talon kellariin vesivahingon. Kuivauksen jälkeen piti selvittää, miten vahingon syntyminen uudestaan estetään. Vastauksena oli salaojaremontti, jonka Molarum toteutti. Molarum valikoitui remontin toteuttajaksi luotettavuuden sekä nopean aikataulunsa vuoksi.

VIDEO: Kalle Katajan kokemuksia Molarumista

Molarum valittiin salaojaremontin toteuttajaksi viiden tarjoajan joukosta. Katso videolta, miksi Kataja päätyi Molarumiin.

VIDEO: Katso Hirvilammien kokemuksia salaojaremontitsta

Katso Hirvilammien kokemuksia Molarumista ja mitä he ajattelevat yrityksen kanssa toimimisesta.

Katso lisää kokemuksia 

Tilaa maksuton omakotitalon salaojakartoitus tai pyydä tarjous

Missä kunnossa kiinteistömme salaojat ovat? Milloin ne tulisi uudistaa? Mitä salaojaremontti maksaa? Kuinka kauan remontti kestää? Pyydä edustajamme käymään paikan päällä ja saat mm. näihin kysymyksiin vastaukset välittömästi.

Tilaa kartoitus
Tilaa maksuton salaojakuvaus