Tule talouspäälliköksi johtavaan salaojatiimiin

Etsimme talouspäällikköä vastaamaan kasvuyrityksen jokapäiväisistä talousprosesseista ja johdon raportoinnista

Molarum Salaojat Oy on Suomen johtava vain salaojaremontteihin keskittynyt yritys, joka on perustettu vuonna 2015. Toimimme koko Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella 45 hengen voimin. Asiakkaitamme ovat omakotiasujat sekä taloyhtiöt. Edellisen tilikauden liikevaihtomme oli 8.1m €. Kasvun edetessä haemme TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ huolehtimaan talousprosessien pyörittämisestä sekä talousraportoinnista johdolle. 

Vastaat yrityksemme talousprosessien suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä johdon, myyntisihteerin sekä tilitoimiston kanssa.


Työsi päätavoite on huolehtia talouden prosessien hyvästä hoitamisesta sekä kattavan ja oikea-aikaisen talousraportoinnin tuottamisesta johdolle.


Työ soveltuu esimerkiksi 3-5 vuotta työelämässä jo olleelle rahoituksen ja laskentatoimen KTM:lle tai tradenomille, joka haluaa edetä urallaan. Ymmärrys rakennus- ja remonttialasta katsotaan eduksi.


Työpäiväsi koostuvat:

– Jokapäiväisten talouden prosessien ja seurannan vetovastuusta ja hoitamisesta

– Talouden prosessien suunnittelusta ja kehittämisestä

– Sisäisen laskennan tehtävistä (mm. budjetti-, investointi-, rahoitus- ja muiden laskelmien laatiminen yhdessä johdon kanssa)

– Talouslukujen viikko- ja kk-raportoinnista johdolle

– Myynti- ja ostoreskontran valvonnasta

– Tilitoimistoyhteistyöstä ja yhteistyön kehittämisestä


Työssä sinulla on mahdollista edetä ja saada vastuuta jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä juuri niin paljon kuin annat näyttöjä ja sinulla on kunnianhimoa. Työskentelypaikkasi on uudehkoissa toimitiloissamme Vantaalla.


Työn toivottu aloitusaika: 1.2.2020 tai mahdollisimman pian.


Lähetä hakemuksesi ja CV:si suosittelijoineen ensi tilassa otsikolla “Talouspäällikkörekry” osoitteeseen joonas.kumpula@molarum.fi.


Lisätietoja tehtävästä antaa 15.1. eteenpäin:

Joonas Kumpula

joonas.kumpula@molarum.fi

+358 40 5296773


Lähetä hakemuksesi

Maksimitiedostokoko 10 mt. CV voi olla PDF-, tai Word-muodossa

Tilaa maksuton omakotitalon salaojakartoitus tai pyydä tarjous

Missä kunnossa kiinteistömme salaojat ovat? Milloin ne tulisi uudistaa? Mitä salaojaremontti maksaa? Kuinka kauan remontti kestää? Pyydä edustajamme käymään paikan päällä ja saat mm. näihin kysymyksiin vastaukset välittömästi.

Tilaa kartoitus
Tilaa maksuton salaojakuvaus