Palkkaamme kokeneen kaivinkoneekuljettajan
Etelä-Suomen toimipisteeseen!

Molarum Salaojat Oy - Haemme kaivinkoneenkuljettajaa
Molarum Salaojat Oy on Suomen johtava salaojaremontteihin keskittynyt yritys. Toimimme koko Etelä-Suomen, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella. Olemme nyt vahvistamassa asennustiimiä Etelä-Suomen alueella ja haemme useampaa kaivinkonekuljettajaa.


Kaivinkonekuljettajan työ pitää sisällään kaivuutyön lisäksi myös fyysistä salaojien ja sadevesiputkien asentamistyötä. Toivomme, että uskallat tarvittaessa tarttua myös lapioon. Odotamme sinulta reipasta ja aikaansaavaa työotetta, aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja koneenkäsittelytaitoja.


Tarjoamme sinulle:

  • Kannustavan palkkausmallin
  • Loistavat työkaverit, sekä 100 % tuen ja perehdytyksen
  • Alan parhaat työvälineet, varusteet ja järjestelmät
  • Majoituksen tarvittaessa
  • Yhteisiä tapahtumia ja hauskanpitoa
  • Etenemismahdollisuudet


Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja Panulta numerosta 044 5881 783 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen panu.lampela@molarum.fi. Liitäthän mukaan ansioluettelosi, mikäli sinulta sellainen löytyy.


Lisätietoa tehtävästä antaa:

Panu Lampela - Molarum Työnjohtaja

Panu Lampela

panu.lampela@molarum.fi
p. 044 588 1783

Tilaa maksuton omakotitalon salaojakartoitus tai pyydä tarjous

Missä kunnossa kiinteistömme salaojat ovat? Milloin ne tulisi uudistaa? Mitä salaojaremontti maksaa? Kuinka kauan remontti kestää? Pyydä edustajamme käymään paikan päällä ja saat mm. näihin kysymyksiin vastaukset välittömästi.

Tilaa kartoitus
Tilaa maksuton salaojakuvaus