Palkkaamme tarmokkaan asentajan
Pirkanmaan toimipisteeseen!

Molarum Salaojat Oy - Työntekijä hero kuva
Molarum Salaojat Oy on Suomen johtava vain salaojaremontteihin keskittynyt, nuorekas ja kasvuhaluinen yritys. Toimimme koko Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Olemme nyt vahvistamassa Pirkanmaan salaoja- ja sadevesiremonttien asennuskapasiteettiä ja etsimme tarmokasta asentajaa.

ASENTAJANA työtehtäviisi kuuluu monipuoliset salaoja- ja sadevesijärjestelmien asentamiseen liittyvät maarakennustyöt omakotitalo- ja taloyhtiökohteissa. Toimit kaivinkoneenkuljettajan apulaisena ja yhdessä vastaatte työmaiden sulavasta etenemisestä.

Sinulla on asenne kohdallaan, tartut innolla lapioon ja teet töitä hyvällä fiiliksellä.

Lupaamme hyvän palkan, motivoituneet työkaverit, innostuneen työympäristön ja nykyaikaiset työkalut työtehtävien hoitoon. Jatkuvasti kehittyvänä ja kasvavana yrityksenä pystymme tarjoamaan jokaiselle pitkän ja palkitsevan uran.

Urakkapohjaisen palkkausmallin ansiosta sinulla on hyvät mahdollisuudet ansaita alan keskimääräistä ansiotasoa huomattavasti paremmin.

Molarum on yritys, jossa työntekijää arvostetaan ja jossa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi osaamisesi ja motivaatiosi mukaan myös esimerkiksi työnjohtotehtäviin.

Haluamme tarjota alan parhaan työpaikan ja työntekijöidemme kokemusten mukaan sen myös huomaa jokapäiväisessä työssä.Lähetä avoin hakemus sähköpostilla osoitteeseen:

juho.tyni@molarum.fi

Liitä mukaan CV, mikäli sinulta sellainen löytyy.


Lisätietoa tehtävästä antaa:

Juho Tyni - Molarum Työnjohtaja

Juho Tyni

juho.tyni@molarum.fi
p. 050 573 9845

Tilaa maksuton omakotitalon salaojakartoitus tai pyydä tarjous

Missä kunnossa kiinteistömme salaojat ovat? Milloin ne tulisi uudistaa? Mitä salaojaremontti maksaa? Kuinka kauan remontti kestää? Pyydä edustajamme käymään paikan päällä ja saat mm. näihin kysymyksiin vastaukset välittömästi.

Tilaa kartoitus
Tilaa maksuton salaojakuvaus