Molarumin tarina

“Tarve luotettavalle salajoremonttien tekijälle oli kova!”

Vanhojen omakotitalojen ja taloyhtiöiden korjausvelka kasvaa huimaa vauhtia, salaojat ovat huonossa kunnossa tai puutteellisesti toteutettuja hurjassa määrässä kiinteistöjä.

Molarumin tehtävä on poistaa kiinteistöjen ja pihojen kosteusongelmia ja jatkaa kiinteistöjen käyttöikää vuosikymmenillä eteenpäin. Haluamme tarjota alan parasta palvelua yhdellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla.

Maanrakennuksen kokenut konkari keskittyi salaojiin

Molarum Salaojat Oy:n yrittäjät ovat ehtineet vuosien varrella olla monessa mukana. Yrityksen taustalla olevan, yli 25 vuoden kokemuksen aikana Molarum on toteuttanut erilaisia maanrakennusurakoita tietöistä omakotitalojen talopohjiin, pihatöistä pihojen viimeistelyihin. Salaojaremonteista kokemusta löytyy 15 vuoden ajalta.

Molarum on aloittanut maanrakennusurakoinnin Pohjois-Suomessa, josta yrityksen toiminnan painopiste on siirtynyt Etelä-Suomeen ja Pirkanmaalle. Samalla Molarumin toiminta on keskittynyt pelkästään salaojaurakointiin. Palvelemme jatkuvasti kasvavan tiimin voimin niin omakotitaloasujia kuin taloyhtiöitäkin. 

Monipuolinen kokemus erilaisista maanrakennusurakoista ja salaojaremonteista antaa vankan pohjan laadukkaalle työlle. Vuonna 2016 Molarum onkin Suomen johtava vain salaojaremontteihin erikoistunut yritys.

Nämä lupaamme:

Ammattitaitoinen työ:

Vuosien kokemus maanrakennuksesta yhdistettynä korkeaan työmoraaliin ja loistaviin kaivurinkäsittelytaitoihin takaavat laadukkaan toteutuksen ylivertaisella laadulla.

Todennettua laatua

Reaaliaikainen työn dokumentointi ja tarkka laadunvalvonta takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Nopea remontti

Teemme salaojaremontit poikkeuksellisen nopeasti – työn jäljestä tinkimättä. Nopeuden mahdollistaa tarkkaan mietitty työskentelytapa, vankka osaaminen sekä ainoastaan salaojaremontteihin keskittyminen.

Kotimaisuus:

Työllistämme Suomessa ja käytämme kotimaisia materiaaleja.


Tyytyväinen asiakas

Yrityksemme on täysin riippuvainen tyytyväisestä asiakkaasta. Tänään ja huomenna. Siksi kehitämmekin palveluamme jatkuvasti asiakkaalle helpommaksi ja paremmaksi.

Tilaa maksuton omakotitalon salaojakartoitus tai pyydä tarjous

Missä kunnossa kiinteistömme salaojat ovat? Milloin ne tulisi uudistaa? Mitä salaojaremontti maksaa? Kuinka kauan remontti kestää? Pyydä edustajamme käymään paikan päällä ja saat mm. näihin kysymyksiin vastaukset välittömästi.

Tilaa kartoitus
Tilaa maksuton salaojakuvaus